سانترال پاناسونیک سری TDA یکی از سانترالهای کاربردی پاناسونیک است که قابلیت راه اندازی تمامی گوشیهای دیجیتالی، آنالوگ، هیبریدی و بیسیم پاناسونیک را دارا میباشد. این سانترال میتواند به سایر سانترالهای پاناسونیک نیز متصل شود. سانترال پاناسونیک سری TDA، ظرفیت بالایی داشته و طول عمر و دوام خوبی نیز دارد، این سانترال در قیاس با قابلیتهایی که به کاربران ارائه میدهد، از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. سانترال پاناسونیک سری TDAدر سه دسته با ظرفیتهای متفاوت به کاربران ارائه میشود.
یکی از تفاوتهای سانترالهای TDA با نسل پیشرفتهتر این محصول یعنی سری TDE، این است که این سانترال، تحت شبکه نمیباشد، اما خبر خوب این است که سری TDA پاناسونیک، قابلیت ارتقاء و تبدیل شدن به یک سانترال تحت شبکه نظیر TDE پاناسونیک را دارا میباشد. این کار به وسیله کارت MPR انجام میشود.
این مدل از سانترالهای TDA دارای حداکثر ظرفیت خطوط شهری 96 و خطوط داخلی 192 خط میباشد و در ظرفیت اولیه خود دارای هیچ خطی شهری و داخلی نخواهد بود.
این مدل از سانترالهای TDA دارای حداکثر ظرفیت خطوط شهری 128 و خطوط داخلی 256 خط میباشد و در ظرفیت اولیه خود دارای هیچ خطی شهری و داخلی نخواهد بود.
این مدل از سانترالهای TDA دارای حداکثر ظرفیت خطوط شهری 640 و خطوط داخلی 1280 خط میباشد و در ظرفیت اولیه خود دارای هیچ خطی شهری و داخلی نخواهد بود.
سانترال پاناسونیک سری TDE یکی از سانترالهای ظرفیت بالای پاناسونیک محسوب میشود که توان بالایی برای پشتیبانی از انواع خطوط تلفنی پاناسونیک دارد. مهمترین ویژگی این سانترال، قابلیت شبکه شدن و کار کردن تحت شبکه میباشد. این ویژگی مهمترین مزیت این سانترال ها نسبت به سانترال های TDA می باشد. سانترال پاناسونیک سری TDE از لحاظ بدنه دارای استحکام بالایی میباشد و طول عمر و دوام بالایی نیز دارد.
یک سانترال TDE پاناسونیک، قابلیت راه اندازی انواع خطوط شهری و مخابراتی را در بستر ویپ و شبکه دارا میباشد و گزینه ای ایده آل برای انواع کسب و کارها و شرکتهای بزرگ میباشد. در بیس ابتدایی این سانترال، هیچ گونه اسلاتی وجود نداشته و برای بهرهمندی از ظرفیت کامل آن باید از تمام اسلاتها استفاده کرد.
این سانترال به وسیله کارت مخصوص شبکه، قابلیت ارائه خدمات تلفن گویا را به کاربران ارائه میکند، ضمن اینکه این سانترال، خطوط آنالوگ و دیجیتال را با کیفیت بالا و بدون نویز راه اندازی میکند.
این مدل از سانترالهای TDE دارای حداکثر ظرفیت خطوط شهری 96 و خطوط داخلی 192 خط میباشد و در ظرفیت اولیه خود دارای هیچ خطی شهری و داخلی نخواهد بود.
این مدل از سانترالهای TDE دارای حداکثر ظرفیت خطوط شهری 128 و خطوط داخلی 256 خط میباشد و در ظرفیت اولیه خود دارای هیچ خطی شهری و داخلی نخواهد بود.
این مدل از سانترالهای TDE دارای حداکثر ظرفیت خطوط شهری 640 و خطوط داخلی 1280 خط میباشد و در ظرفیت اولیه خود دارای هیچ خطی شهری و داخلی نخواهد بود
مهمترین تفاوت سانترالهای پاناسونیک سری TDA و TDE این است که سانترال TDA اساسا یک سانترال آنالوگ میباشد و سانترال TDE یک سانترال تحت شبکه است. از سانترالهای TDE میتوان برای کسب و کارهای بزرگ که نیاز به ظرفیت بالایی از خطوط تلفنی دارند، استفاده نمود. اما سانترالهای TDA به دلیل اینکه از پایه به صورت آنالوگ کار میکنند، دارای محدودیتهایی در ارائه خدمات میباشند. این دو سانترال از لحاظ ظرفیت کاملا مشابه میباشند و هر کدام در سه مدل 100، 200 و 600 قابل راه اندازی میباشند.
یک سانترال TDA برای ایجاد ارتباط از کابل USB استفاده میکند، این در شرایطی است که یک سانترال TDE میتواند برای ارتباطات خود از بستر شبکه و بدون کابل نیز استفاده کند. یکی از مزایای سانترالهای TDE نسبت به سانترالهای TDA، تحت شبکه بودن آن است که سبب میشود تا به وسیله آن، انواع سیستمهای ویپ و تحت شبکه پشتیبانی و راه اندازی شود. یک سانترال TDE به طور پیش فرض و پایه، قابلیت اتصال به سیستمهای تحت شبکه را دارا میباشد، اما یک سانترال TDA برای اتصال به شبکه باید از یک کارت IP GETWAY یا IP LINK استفاده کند.
برای راه اندازی سیپ ترانک نمیتوان از سانترال TDA مستقیما استفاده نمود و برای اینکار باید ابتدا به وسیله یک روتر شبکه نظیر سیسکو، ترافیک سیپ ترانک را دریافت کرد و در مرحله دوم ترافیک ورودی را به آنالوگ تبدیل نمود و به سانترال TDA متصل کرد.
در سانترال TDE فرایند راه اندازی سیپ ترانک به دو روش انجام میگیرد. میتوان همانند سری TDA از روتر سیسکو استفاده کرد و یا از روش دوم با نصب یک کارت DSP و خرید لایسنس سیپ ترانک، خطوط سیپ فون و یا سیپ ترانک مد نظر را روی سانترال TDE راه اندازی نمود. یکی دیگر از مزایای سانترال TDE این است که بدون دردسر و به راحتی میتوان خطوط سیپ ترانک یا سیپ فون را روی آن راه اندازی کرد و علت اصلی آن تحت شبکه بودن این سانترال پاناسونیک میباشد.
به طور کلی سانترالهای سری TDA و TDE پاناسونیک از لحاظ ظرفیت، دوام و طول عمر کاملا شبیه به یکدیگر هستند، اما وجه تمایز اصلی آنها در تحت شبکه بودن TDE و آنالوگ بودن TDA میباشد. هرچند که با شرایطی خاص میتوان یک سانترال TDA را به یک سانترال تحت شبکه یا TDE تبدیل نمود، اما به نظر میرسد که کار با یک سانترالTDE از سهولت بالاتری برخوردار باشد.
اینکه کدام یک از این سانترالهای پاناسونیک برای کسب و کار شما مناسبتر هستند، کاملا به نوع و جنس کار و نیازهای ارتباطی روزمره شما بستگی دارد. اگر شما دارای کسب و کاری هستید که ترافیک ورودی شما بالاست و فقط قصد مدیریت این ترافیک را به بهترین شکل ممکن دارید، راه اندازی یک سانترال TDA برای شما بهترین و مقرون به صرفهترین گزینه ممکن است. اما اگر کسب و کار شما علاوه بر ترافیک بالای تماسها و مکالمات، نیازمند آپشنها و قابلیتهای تحت شبکه دیگری نیز میباشد، ما به شما توصیه میکنیم تا جهت راه اندازی یک سانترال TDE پاناسونیک اقدام نمایید.
شما با تماس با کارشناسان مجموعه ما میتوانید جهت راه اندازی یک مرکز تماس پاناسونیک اقدام نمایید. کارشناسان و متخصصین شبکه ما با توجه به نوع کسب و کار شما و نیاز سنجی دقیق، بهترین گزینه را از میان گزینههای موجود به شما پیشنهاد و برآورد هزینه را به شما اعلام مینمایند. مرکز تلکام ایران مجموعهای متشکل از مجربترین متخصصین شبکه در زمینه نصب و راه اندازی انواع سانترالهای پاناسونیک با بالاترین کیفیت و و مناسبترین قیمتها، آماده ارائه خدمات و مشاوره رایگان به شما عزیزان میباشد.